Gedragstherapie

Momenteel zitten wij helaas op alle vlakken erg vol, waardoor we geen mogelijkheden hebben om nieuwe klanten aan te nemen.

Excuses voor het ongemak!

Als u een hond met een gedragsprobleem heeft kunt u bij ons terecht voor een gedragsconsult. Dit probleem kan van alles zijn, denk aan blaffen als de deurbel gaat, niet alleen thuis kunnen zijn, uitvallen aan de lijn naar andere honden of mensen enz.

Van angst tot agressie, voor alles wat u met uw hond als probleem ervaart kunt u bij ons terecht.

 

Voorafgaand aan het consult dient u een vragenformulier in te vullen, deze kunt u vinden onder het kopje inschrijven bij gedragstherapie. 

Zodra wij dit vragenformulier van u ontvangen hebben maken we een afspraak voor het consult.

Deze afspraak duurt ca. 2 uur. We stellen dan aanvullende vragen op het vragenformulier om er op die manier achter te komen waar het probleemgedrag van de hond vandaan komt en wat ervoor zorgt dat de hond het gedrag blijft herhalen.

Ook gaan we een stukje buiten met de hond wandelen en wij trainen een stukje met de hond. Hiermee kijken we hoe trainbaar de hond is en wat de beste therapie is om bij uw hond in te zetten. Iedere hond is immers anders en iedere hond heeft een andere aanpak nodig wat het beste bij hem/ haar werkt.

Hierna geven we u de diagnose met daarbij een therapie. Deze therapie werken we uit in een behandelplan en deze krijgt u later via de mail.

We houden contact over het verloop van het gedrag en u kunt altijd bij ons terecht met vragen en opmerkingen.

Zo nodig maken we na het consult nog een vervolgafspraak (of meerdere) waarmee we u verder kunnen begeleiden met de therapie en het oplossen van het probleem.

 

Wilt u zich inschrijven voor een consult?

Dat kan via het online inschrijfformulier!