Gehoorzaamheid II

Heeft u de cursus Gehoorzaamheid I bij KynoPoint afgerond? Dan kunt u doorstromen naar Gehoorzaamheid II waarbij we weer een stapje verder gaan in de training met uw hond. 

We gaan hierbij onder andere aan de slag met het op de plaats blijven liggen van de hond, waarbij de eigenaar gedurende een steeds langere tijd uit het zicht verdwijnt. 

Ook gaan we nog verder in op het netjes wandelen aan de lijn en het laten volgen van de hond, waarbij we ook de hond los naast de baas mee te laten lopen (uiteraard alleen op aanwijzing).

Uiteraard zijn er nog veel meer oefeningen die aan bod komen en die steeds een stapje moeilijker gemaakt worden.

Zo gaan we leren de hond in alle rust met behulp van commando's te sturen in het gedrag.

 

Lijkt u dit een leuke uitdaging?

 

 

Details

 

 • Duur:  45 minuten
 • Locatie:  Wij zijn zoekende naar een nieuwe vaste locatie, tot die tijd ziet u in de KynoPoint app op welke locatie de cursus gegeven wordt.
 • Blok van 8 lessen
 • Kosten: € 100,- 

Benodigdheden

 • De hond
 • Een normale halsband of tuig met een vaste lijn van ca. 1,5 meter.
 • Een eigen kleedje voor de hond
 • Een speeltje waar de hond gek op is (bij voorkeur zonder piepertje)
 • Trainingsbrokjes 

Let op!

 • Het gebruik van slipkettingen of prikbanden is tijdens de cursus verboden.
 • Daarnaast is het niet toegestaan om met een flexi-lijn te trainen.
 • De honden dienen aangelijnd te blijven en er wordt aan de lijn niet gespeeld. Dat wil zeggen dat de honden tijdens de cursus niet bij elkaar mogen. Dit om misverstanden en conflicten tussen de honden te voorkomen en om ervoor te zorgen dat iedere hond gefocust blijft op zijn baas.
 • Loopse teven kunnen helaas niet deelnemen aan de lessen, maar de baas is dan uiteraard wel van harte welkom om mee te luisteren en te kijken.
 • Zorg ervoor dat u uw hond minimaal een uur voor de les geen eten geeft, trainen met een volle maag kan voor problemen zorgen.
 • Laat uw hond na de les goed uitrusten en slapen. De meeste honden zijn ontzettend moe van alle indrukken en hebben genoeg stof tot nadenken. In hun slaap verwerken ze alles wat ze geleerd hebben beter, dus dit helpt ook echt om ervoor te zorgen dat uw hond de geleerde oefeningen beter opslaat.

Inschrijven voor de cursussen kan tegenwoordig via de KynoPoint app!

Deze is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

 

Wanneer u de app gedownload heeft kunt u zich via de onderstaande stappen gemakkelijk aanmelden voor een cursus:

 1. Open de app en kies de optie 'Hond eigenaar'
 2. Klik vervolgens op 'Registreer' om een account aan te maken.
 3. Na het registreren krijgt u toegang tot het hoofdmenu. Kies hier de optie 'Honden'.
 4. Met het plusje rechts bovenin kunt u uw hond(en) toevoegen in de app.
 5. Vervolgens gaat u in het hoofdmenu naar het kopje 'Trainingen'.
 6. Rechts bovenin kunt u naar 'Beschikbare trainingen' gaan en de gewenste cursus aanklikken. Er verschijnt nu informatie over de betreffende training.
 7. Rechts bovenin kunt u naar 'Trainingsschema's' gaan om de beschikbare cursussen te zien. 
 8. Door op een van de opties te klikken kunt u de exacte trainingsmomenten zien en u kunt de gewenste hond voor de training inschrijven.
 9. Bekijk goed het tijdstip en de data van de cursus voor u zich aanmeld. Lessen inhalen is namelijk niet mogelijk en het zou zonde zijn als blijkt dat u veel lessen niet aanwezig kunt zijn.
 10. Inschrijven voor een cursus kan tot de dag voordat de cursus begint, maar vol = vol.
 11. Uitschrijven voor de cursus kan tot uiterlijk 15 dagen voor de start van de cursus, daarna is de cursus annuleren niet meer mogelijk en bent u verplicht tot betaling/ deelname.
 12. U ontvangt vanaf 14 dagen voor aanvang van de cursus een mail met de factuur (geen mail ontvangen? Check dan ook even de spambox) , welke u via een betaallink gemakkelijk kunt betalen, daarna is uw inschrijving definitief. Let op! De betaallink is na het klikken op de link maar een paar uur geldig, daarna annuleert het systeem de link. Klik dus alleen op de betaallink wanneer u ook in de gelegenheid bent om de betaling gelijk te voldoen.
 13. Heeft u vragen over het gebruik van de app? Raadpleeg dan eerst het kopje 'Vragen' in de app. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!