Puppycursus

Altijd leuk, zo'n lieve kleine puppy in huis! Volop de wereld ontdekken en lekker eigenwijs zijn.

Toch is een goede begeleiding en opvoeding heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de puppy uitgroeit tot een stabiele hond, dat gaat immers niet vanzelf.

Een puppycursus is daarom een hele goede start voor uw puppy. De hond leert veel, maar uzelf leert waarschijnlijk nog het meest.

Iedere hond is weer anders en iedere hond heeft daarom ook zo zijn eigen aanpak nodig. Het is daarom heel erg belangrijk dat u uw puppy leert kennen en leert 'lezen'.

Zeker als het uw eerste hond is, is het verstandig om op cursus te gaan. U leert immers niet alleen hoe u de hond een oefening aan moet leren, maar u leert ook van alles er omheen op het gebied van honden. Het is dus echt een goede start voor hond en baas.

Ook als u dus al meerdere honden gehad heeft is het verstandig om toch op puppycursus te gaan. Het is altijd prettig als er iemand meekijkt en je frisse inzichten geeft.

 

 

De puppycursus verloopt in overleg met Hondenschool Vagebond in Alblasserdam.

Suzanne van Hondenschool Vagebond  geeft alleen puppycursus en wij hebben samen afgesproken dat zij in beginsel de puppycursus op zich zal nemen aangezien zij dit al langere tijd doet (zodra u op de foto hiernaast klikt wordt u doorverwezen naar haar website). Zodra de puppycursus bij haar afgerond is kunt u met uw hond bij ons doorstromen in de cursus Jonge Hond.

Mocht het zo zijn dat de puppycursus bij Suzanne vol zit, dan kijken wij naar de mogelijkheden om een extra puppycursus groep op te starten.

Hierover kunt u dan contact met ons opnemen. 

Momenteel is de Puppycursus bij KynoPoint al gestart en zijn er op korte termijn geen plekken beschikbaar. Daarom verwijs ik u graag door naar mijn collega Suzanne van Hondenschool Vagebond.