Puppycursus

Altijd leuk, zo'n lieve kleine puppy in huis! Volop de wereld ontdekken en lekker eigenwijs zijn.

Toch is een goede begeleiding en opvoeding heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de puppy uitgroeit tot een stabiele hond, dat gaat immers niet vanzelf.

Een puppycursus is daarom een hele goede start voor uw puppy. De hond leert veel, maar uzelf leert waarschijnlijk nog het meest.

Iedere hond is weer anders en iedere hond heeft daarom ook zo zijn eigen aanpak nodig. Het is daarom heel erg belangrijk dat u uw puppy leert kennen en leert 'lezen'.

Zeker als het uw eerste hond is, is het verstandig om op cursus te gaan. U leert immers niet alleen hoe u de hond een oefening aan moet leren, maar u leert ook van alles er omheen op het gebied van honden. Het is dus echt een goede start voor hond en baas.

Ook als u dus al meerdere honden gehad heeft is het verstandig om toch op puppycursus te gaan. Het is altijd prettig als er iemand meekijkt en je frisse inzichten geeft.

 

 

De puppycursus verloopt in overleg met Hondenschool Vagebond in Alblasserdam.

Suzanne van Hondenschool Vagebond  geeft alleen puppycursus en wij hebben samen afgesproken dat zij in beginsel de puppycursus op zich zal nemen aangezien zij dit al langere tijd doet (zodra u op de foto hiernaast klikt wordt u doorverwezen naar haar website). Zodra de puppycursus bij haar afgerond is kunt u met uw hond bij ons doorstromen in de cursus Jonge Hond.

Mocht het zo zijn dat de puppycursus bij Suzanne vol zit, dan kijken wij naar de mogelijkheden om een extra puppycursus groep op te starten.

Hierover kunt u dan contact met ons opnemen. 

Inschrijven voor de cursussen kan tegenwoordig via de KynoPoint app!

Deze is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

 

Wanneer u de app gedownload heeft kunt u zich via de onderstaande stappen gemakkelijk aanmelden voor een cursus:

 1. Open de app en kies de optie 'Hond eigenaar'
 2. Klik vervolgens op 'Registreer' om een account aan te maken.
 3. Na het registreren krijgt u toegang tot het hoofdmenu. Kies hier de optie 'Honden'.
 4. Met het plusje rechts bovenin kunt u uw hond(en) toevoegen in de app.
 5. Vervolgens gaat u in het hoofdmenu naar het kopje 'Trainingen'.
 6. Rechts bovenin kunt u naar 'Beschikbare trainingen' gaan en de gewenste cursus aanklikken. Er verschijnt nu informatie over de betreffende training.
 7. Rechts bovenin kunt u naar 'Trainingsschema's' gaan om de beschikbare cursussen te zien. 
 8. Door op een van de opties te klikken kunt u de exacte trainingsmomenten zien en u kunt de gewenste hond voor de training inschrijven.
 9. Bekijk goed het tijdstip en de data van de cursus voor u zich aanmeld. Lessen inhalen is namelijk niet mogelijk en het zou zonde zijn als blijkt dat u veel lessen niet aanwezig kunt zijn.
 10. Inschrijven voor een cursus kan tot de dag voordat de cursus begint, maar vol = vol.
 11. Uitschrijven voor de cursus kan tot uiterlijk 15 dagen voor de start van de cursus, daarna is de cursus annuleren niet meer mogelijk en bent u verplicht tot betaling/ deelname.
 12. U ontvangt vanaf 14 dagen voor aanvang van de cursus een mail met de factuur (geen mail ontvangen? Check dan ook even de spambox) , welke u via een betaallink gemakkelijk kunt betalen, daarna is uw inschrijving definitief. Let op! De betaallink is na het klikken op de link maar een paar uur geldig, daarna annuleert het systeem de link. Klik dus alleen op de betaallink wanneer u ook in de gelegenheid bent om de betaling gelijk te voldoen.
 13. Heeft u vragen over het gebruik van de app? Raadpleeg dan eerst het kopje 'Vragen' in de app. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!