Individuele uitlaat

Momenteel zitten wij helaas zo vol dat we geen nieuwe honden meer aan kunnen nemen bij onze uitlaatservice.

Is het niks voor uw hond om in een groep mee te gaan naar het bos? Dan is individuele uitlaat ook een goede oplossing.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw hond te oud of juist nog te jong is om met de roedel mee te gaan naar het bos.

Ook kan het zijn dat uw hond andere honden niet leuk vindt of onvoldoende luistert om los mee te kunnen wandelen in het bos, waardoor een individuele uitlaat een betere optie is.

 

Bij de individuele uitlaat halen wij uw hond thuis op en lopen we ca. 15 minuten met uw hond in zijn/ haar eigen omgeving. 

Dit zal doorgaans aangelijnd zijn, tenzij er in de buurt van uw huis een plek is waar de hond veilig los kan en mag lopen en wij dit met elkaar afgesproken hebben.

Na het uitlaten brengen we de hond weer thuis en drogen we zo nodig de hond/ pootjes af. Mocht u willen dat uw hond na het uitlaten in een andere ruimte van het huis verblijft, dan kan dit uiteraard besproken worden.

Daarnaast is het ook mogelijk de hond bij thuiskomst nog wat te eten of iets anders te geven mocht dit gewenst zijn. 

 

Voordat de hond mee gaat komen we graag eerst bij u thuis langs voor een intake gesprek. Op die manier kunnen we kennis maken met u en de hond en kunnen wij een aantal vragen stellen over de hond zodat we weten wat we ongeveer kunnen verwachten. Alles kan en mag besproken worden.

Als u besluit om gebruik te maken van de uitlaatservice en uw hond is geschikt voor de individuele uitlaat, dan zullen de overeenkomst, incasso-machtiging, algemene voorwaarden en sleutelverklaring ondertekend worden. Uw hond gaat mee op basis van een strippenkaart. Voor de individuele uitlaat geldt een vast tarief per keer, maar de grootte van de strippenkaart kan aangepast worden op het aantal keren dat de hond per week mee gaat, zodat er ongeveer 1x per maand een nieuwe kaart aangemaakt kan worden. Zie Tarieven voor de strippenkaarten en kosten.

 

Mocht het een keer nodig zijn dat de hond op een andere dag dan afgesproken mee moet of een keer extra mee moet, dan horen we dat graag uiterlijk een dag van tevoren zodat we kunnen bekijken of er nog plek is voor uw hond.

 

In het weekend en op feestdagen is er helaas geen uitlaat.

Vakanties en bijscholing dagen worden altijd ruim van tevoren aan u doorgegeven, zodat u voor die dagen tijdig een andere oplossing kunt zoeken mocht dat nodig zijn.

 

Denkt u dat de individuele uitlaat echt iets voor uw hond is?

Dan kunt u zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een intake gesprek.

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.