Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

U kunt mij telefonisch bereiken op:  06 43 72 73 70

Wanneer ik met de honden buiten loop, aan het lesgeven ben of een afspraak heb kan ik helaas de telefoon niet opnemen, dit maakt dat ik telefonisch soms wat slecht bereikbaar ben.

Laat dan alstublieft een bericht achter in mijn voicemail, dan bel ik u terug zodra ik in de gelegenheid ben.

 

Uiteraard mag u ook via WhatsApp contact met mij opnemen, het onderstaande vragenformulier invullen of een e-mail sturen naar:

info@kynopoint.nl 

Het formulier is succesvol verzonden wanneer u een bericht hiervan in uw scherm ziet verschijnen.

Heeft u na een week nog geen reactie ontvangen? Check dan eerst uw spam box, het kan zijn dat de mail daarin terecht is gekomen. 

I.v.m. het Corona virus worden er voor de gedragstherapie (+ advies/ coaching gesprekken en privélessen) momenteel tot 1 juni geen afspraken ingepland. Een afstand van 1,5 tot 2 meter is daarbij namelijk niet altijd te garanderen. U kunt zich wel aanmelden voor deze afspraken via het inschrijfformulier zoals gebruikelijk, maar er wordt pas op een later moment een afspraak gemaakt, u komt dus als het ware op een wachtlijst te staan tot sowieso 1 juni (mochten er verdere maatregelen komen dan kan het natuurlijk zijn dat dit nog verder uitgesteld moet worden). 

 

De hondenschool is sowieso tot 1 juni gesloten, alle nieuwe cursussen worden uitgesteld tot na die datum en alle lopende cursussen worden ook uitgesteld of er wordt naar een passende oplossing gezocht. Hopelijk kan na 1 juni alles weer opgestart worden, maar dat is een kwestie van aankijken.

 

De uitlaatservice gaat, zolang er vraag is, gewoon door met het aanbieden van de diensten.

 

Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen komen waardoor ik mijn diensten niet langer aan kan bieden, dan horen alle klanten dat uiteraard en zal dat ook hier op de website te lezen zijn. 

 

Excuses voor het ongemak, maar ik hoop dat iedereen hier begrip voor heeft.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.