Inschrijven uitlaatservice


Inschrijven voor de uitlaatservice kan nu gemakkelijk via de KynoPoint app! Deze is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

 

Volg na het downloaden van de app de volgende stappen op uw hond aan te melden voor de uitlaatservice.

 

  1. Open de app en kies de optie 'Hond eigenaar'
  2. Klik vervolgens op 'Registreer' om een account aan te maken.
  3. Na het registreren krijgt u toegang tot het hoofdmenu. Kies hier de optie 'Honden'.
  4. Met het plusje rechts bovenin kunt u uw hond(en) toevoegen in de app.
  5. Ga vervolgens in het hoofdmenu naar het kopje 'Uitlaatservice' en klik rechts bovenin op het plusje om een abonnement toe te voegen.
  6. U kunt hierin een formaat van de strippenkaart kiezen. Het aantal strippen dat u koopt is het aantal uitlaatmomenten die u vooruit in kunt plannen in de app. Vervolgens kunt u een hond selecteren en en begindatum kiezen. U kunt vervolgens kiezen voor wel of niet automatisch verlengen (uw strippenkaart verlengt automatisch wanneer de vorige bijna op is als u 'ja' aanklikt).
  7. Vervolgens klikt u op 'Subscribe'. De aanvraag komt dan bij ons binnen en wij nemen contact op over de mogelijkheden. 
  8. Als er plek is voor uw hond komen wij eerst bij u thuis langs voor een intake gesprek, waarin we alles omtrent de hond bespreken en ook het verdere gebruik van de app uitleggen. 
  9. Mocht blijken dat wij geen plek hebben voor uw hond,  dat uw hond niet geschikt is voor de uitlaat of mocht u na het intake gesprek toch geen gebruik willen maken van onze diensten, dan wordt de aanvraag van het abonnement geannuleerd. U zit na de aanvraag van het abonnement dus nog nergens aan vast! Het intake gesprek is geheel vrijblijvend.